Bard

Ridlektioner

Måndag, onsdag och torsdag kväll har vi dressyrträning.

Det här är det perfekta alternativet för dig som stagnerat i den vanliga ridskolans verksamhet och vill utvecklas i din ridning mer på en nivå motsvarande att träna med egen häst.

Man rider 2 och 2 med 45 min undervisning, egen framskrittning ca 10 min före passets början.

Du gör själv iordning din häst före och efter ridpasset.

Vi månar om att ryttaren rider samma häst under en längre period, många ryttare rider samma häst i flera år andra byter efter någon termin. Som ny ryttare får du ofta prova ett par hästar för att hitta den som känns mest rätt för din utveckling just nu. Vi rider i dressyrsadlar, normalt sett rider vi på tränsbett men alla hästar går även stadigt på kandar så möjligheten finns att träna på det när ekipaget är tillräckligt samspelt. Våra hästar arbetar ett till två pass per dag och alltid med paus mellan.

Att rida två och två ger ryttaren själv stora möjligheter att påverka inriktning och mål med lektionerna.

Anmälan/återbud:

Dressyrträning rider du på en fast tid i samma "grupp" varje eller varannan vecka.

Om du vill säga upp din plats inför kommande termin gör du det senast 3 veckor före innevarande termins slut.

Om du behöver lämna återbud till lektion görs det enklast via sms till Anja på 0705449888, återbud ska lämnas senast kl. 9.30 samma dag för att få rida igen sin tid. Igenridning sker enligt överenskommelse i annan likvärdig ridgrupp mån, ons eller tors kväll, antingen i ordinarie grupp eller i drop-in grupp.

Pris/betalning:

Det finns två betalningsalternativ:

Terminsbetalning, avgiften betalas via faktura till bankgiro: 307-9191. Avgiften delas upp på två betalningstillfällen vid ridning varje vecka.

Pris per lektion: 470 kr (terminsavgift hösten 2013, totalt 18 ggr = 8460kr delat på två betalningstillfällen)

Betala per gång, avgiften betalas antingen kontant på plats eller via bankgiro: 307-9191 senast samma dag som du rider. Om du väljer att betala per gång så betalar du ett lite högre pris per lektion men behöver inte betala för gånger som du har lämnat återbud till.

Pris per lektion: 550 kr

Ridterminen hösten 2013 börjar måndag 19 augusti och slutar torsdag 19 december.

Ridterminen våren 2014 börjar onsdag 8 januari och slutar onsdag 25 juni. Följande dagar ingen ridning under våren: 30/4, 1/5, 29/5.

Vid intresse finns även möjlighet att rida i grupp om 3 ryttare med terminsbetalning. Lektionen är då 60 min. Pris per lektion: 420 kr